Версия для печати темы
Нажмите сюда для просмотра этой темы в оригинальном формате
Кулинарный форум Хорошей кухни > На кухне в Колорадо, затянувшиеся "полторы недели" > Меню на полторы недели - 6


Автор: Зоя 12.02.2009 - 07:56
innok
Иннуль, слушай, а зачем здесь хлеб прикрывают крышкой. Написано
цитата:
In the top oven I placed the other loaf on another preheated stone and then inverted a disposable lasagna pan over it. Making sure the pan was at least double the height of my loaf, so that the bread would have plenty of room for oven spring. You can do this same technique with a metal bowl or the lid to a chaffing dish, as log as they are tall enough. The pan should also fit on the baking stone, so that it really traps the steam from the bread.

There is no reason to add water, the moisture of the dough will do that for you! This is the same premise behind baking bread in a Dutch oven or a Cloche, but cheaper and less fuss.



Это для того, чтобы корочка была, но воду вниз не ставить? Меня у Карины девушка спросила, а ты у нас лучший специалист по этому хлебу. Помоги, плиз.

Ложки замечательные! Тоже такие хочу! laugh.gif
Дала себе слово посуду не покупать, но сегодня зашла в Grate and Barrel и опять вышла с пакетиком... wacko.gif

Powered by Invision Power Board (//www.invisionboard.com)
© Invision Power Services (//www.invisionpower.com)