Версия для печати темы
Нажмите сюда для просмотра этой темы в оригинальном формате
Кулинарный форум Хорошей кухни > Кухни народов мира > Балканская Кухня.


Автор: sashko58 25.11.2008 - 10:46
Здрастуйте!Я из Болгария и работаю как шев повора.Могу написать по болгарскава кухня,но толька по Богарски потому зделаю многа ашибки .По повод на Българската кухня има някои разлики в рецептите ,които предлагате като: Сирене по шопски,Шопска салата.В тези две ястия се наричат шопски защото трябва винаги да има люта чушка.В оргиналната рецепта на Сирене по шопски е:Краве масло,домати пресни или консерва,сирене,яйце и люта чушка.Всичко друго, което се прибави допълнително към рецептата е по усмотрение на готвача,но вече се получа друга рецепта и затова трябва да се нарича по друг начин.

Powered by Invision Power Board (//www.invisionboard.com)
© Invision Power Services (//www.invisionpower.com)