| Версия для печати темы
Нажмите сюда для просмотра этой темы в оригинальном формате |
| Кулинарный форум Хорошей кухни > Архив > Кухонные "почему"...... |
| Автор: PinaColada 8.09.2006 - 19:36 |
| Jenya пожалуйста. Вот еще один рецепт бискотти, может это поможет разобратся с пропорциями ( о нем отзывались, что хорошо получается) Almond Biscotti 20 biscotti time to make 1¾ hours 2 cups all-purpose flour 1 cup sugar 1 teaspoon baking powder 1/8 teaspoon salt 3 large eggs 2 tablespoons Amaretto (OR 2 tbl. rum with 1 tsp. almond extract) 1 teaspoon vanilla 1 teaspoon anise extract (optional) 1 cup whole almonds, toasted and chopped a few times,not too fine Вот еще один: Cinnamon Mocha Biscotti 12-13 Large Biscotti 1 hour 15 min prep 1/2 cup butter or margarine, softened 1/2 cup brown sugar, firmly packed 1/2 cup white sugar 1 tablespoon instant espresso or instant coffee granules 2 large eggs 1 teaspoon vanilla 2 cups all-purpose flour 1 1/2 teaspoons baking powder 1/4 teaspoon salt 1/2 teaspoon ground cinnamon 1 cup chopped pecans 1/2 cup miniature semisweet chocolate chips 1/2 cup cinnamon baking chips (If cinnamon chips are unavailable in your area, use an additional ½ cup miniature chocolate morsels.)[b] |