Версия для печати темы
Нажмите сюда для просмотра этой темы в оригинальном формате
Кулинарный форум Хорошей кухни > Архив > Кухонные "почему"......


Автор: PinaColada 8.09.2006 - 19:36
Jenya пожалуйста.
Вот еще один рецепт бискотти, может это поможет разобратся с пропорциями ( о нем отзывались, что хорошо получается)

Almond Biscotti
20 biscotti
time to make 1¾ hours

2 cups all-purpose flour
1 cup sugar
1 teaspoon baking powder
1/8 teaspoon salt
3 large eggs
2 tablespoons Amaretto (OR 2 tbl. rum with 1 tsp. almond extract)
1 teaspoon vanilla
1 teaspoon anise extract (optional)
1 cup whole almonds, toasted and chopped a few times,not too fine

Вот еще один:
Cinnamon Mocha Biscotti
12-13 Large Biscotti
1 hour 15 min prep

1/2 cup butter or margarine, softened
1/2 cup brown sugar, firmly packed
1/2 cup white sugar
1 tablespoon instant espresso or instant coffee granules
2 large eggs
1 teaspoon vanilla
2 cups all-purpose flour
1 1/2 teaspoons baking powder
1/4 teaspoon salt
1/2 teaspoon ground cinnamon
1 cup chopped pecans
1/2 cup miniature semisweet chocolate chips
1/2 cup cinnamon baking chips (If cinnamon chips are unavailable in your area, use an additional ½ cup miniature chocolate morsels.)[b]

Powered by Invision Power Board (//www.invisionboard.com)
© Invision Power Services (//www.invisionpower.com)