Версия для печати темы
Нажмите сюда для просмотра этой темы в оригинальном формате
Кулинарный форум Хорошей кухни > Рецепты > Творожная выпечка - 2


Автор: Luna07 11.10.2005 - 10:13
Jazzinitup
Слушай я щас пошла полазила и нашла вот что.Dina выставляла вот такое фото.Может тебе поможет.Покупала она в русском магазине.Надеюсь Дина не будет против поставить фото сюда.

Слушай я щас пошла полазила и нашла вот что

А вот слушай я тут смотрела fromage blanc это нетипа такой тврожной пасты? По фото выглядит ну очень похожим.
И вот описание вроди нашла.

quark = quark-curd = topfen = quarg = curd-cheese Notes: This versatile fresh cheese resembles soft cream cheese. Germans (who call is quark) and Austrians (who call it topfen) use it to make everything from cheesecake to gravy. To make your own: Combine one quart whole milk with 1/2 cup buttermilk in a clean container, cover, and let the mixture stand at room temperature for two days. Gently cook the mixture for about 30 minutes. It's done when the curd has thickened slightly and begun to separate from the whey. Let it cool and pour it into a colander lined with several folds of cheesecloth. Put the colander into a larger container, wrap with plastic, and let it drain overnight in the refrigerator until the quark is reduced to the consistency of yogurt. Makes about 1 cup. Substitutes: fromage frais (very similar) OR yogurt cheese (more acidic) OR two parts ricotta cheese and one part sour cream OR strained cottage
cheese OR mascarpone


Я тут порылась ещё вот смотри вот это точно оно потомучто написано сверху даже Кварк.Если у тебя есть такой то можеш брать 0% я тоже беру самый безжирный кварк.

http://www.fdf.cz/pic/syryjs/fromage_blanc.jpg

Слушай я щас пошла полазила и нашла вот что - 2

Powered by Invision Power Board (//www.invisionboard.com)
© Invision Power Services (//www.invisionpower.com)