Версия для печати темы
Нажмите сюда для просмотра этой темы в оригинальном формате
Кулинарный форум Хорошей кухни > Архив > Таити, Таити... Нас И Здесь Неплохо Кормят-4


Автор: Jazzinitup 22.01.2006 - 05:06
Сонечка,ууууй,ща споооорить бум!Хихи,
пасатри что тут пишут по етому поводу
,ууууй,ща споооорить бум

"rice paper = spring roll wrappers = Vietnamese rice paper = banh trang wrappers Notes: These thin, fragile sheets are used to make spring rolls, but they also make good all-purpose wrappers, baking pan liners, and even lasagne noodles. The sheets are brittle, so you need to moisten them with water before wrapping foods in them. Keep them moist while you work with them by covering the stack with a damp towel. Rice paper doesn't need to be cooked, but it's sturdy enough to be steamed or deep-fried. Look for it in Asian markets. It can be stored in a cool, dark place for many months. "Я просто предположила что они будут обжариваться во фритюре,потому как мне сразу обыные спринг ролс на ум пришли...ех пойду-ка почитаю рецептик таки!:))

Еще вот здесь пошла нарыла инфы про виды wrappers
Egg roll wrappers для фритюра
,ууууй,ща споооорить бум - 2

Dumplings(для парки/варки)
,ууууй,ща споооорить бум - 3

Powered by Invision Power Board (//www.invisionboard.com)
© Invision Power Services (//www.invisionpower.com)