Версия для печати темы
Нажмите сюда для просмотра этой темы в оригинальном формате
Кулинарный форум Хорошей кухни > Разговоры > КИЕВ

Автор: Mamalyzhenko 28.01.2005 - 08:30
МОЛИТВА МИХАИЛУ АРХИСТРАТИГУ
ГРОЗНОМУ ВОЕВОДЕ

Господи Боже, Великий Царю Безначальный!Пошли, Господи, архангела Твоего Михаила на помощь рабу Твоему (имя) изъяти его от враг видимых и невидимых.
О Господень Михаиле Архангеле!Демонов сокрушителю, запрети всем врагам, борющимся со мною, сотвори их яко овцы и сокруши их яко прах пред лицем ветра.
О Господень Великий Архангеле Михаиле! Архистратиже, шестокрылатых первый княже, воевода Небесных Сил - херувим и серафим и всех святых.
О Угодный Михаиле Архангеле! Хранителю неизреченный буди мне, великий помощник, во всех обидах, в скорбях, печалях, в пустынях, на распутьях, на реках и на морях - тихое пристанище.
Избави мя, Великий Михаиле Архангеле, от всяких прелестей лукавых дьявольских, егда услышит мя, грешного раба Своего (имя), молящегося Тебе и призывающего имя Твое Святое, ускори на помощь мне и услыши молитву мою.
О великий Архангеле Михаиле! Победи вся противящееся мне силою Честнаго и Животворящего Небесного Креста Господня, молитвами Пресвятыя Богородицы, святых Ангелов и святых апостолов, святаго пророка Божия Илии, святаго великого Николая, архиепископа Мир Ликийских чудотворца, святаго Андрея Юродивого, святых великомучеников Никиты и Евстафия, преподобных отец и святых святителей и мучеников и всех святых Небесных Сил.
Помози мне, грешному рабу Твоему (имя), избави мя от труса, потопа, от огня и меча, от напрасныя смерти, от всякого зла и от врага льстивого и от бури наносимыя и от лукаваго избави мя, великий Михаиле Архангеле Господень, всегда ныне и присно и во веки веков.
АМИНЬ.