Версия для печати темы
Нажмите сюда для просмотра этой темы в оригинальном формате |
Кулинарный форум Хорошей кухни > Архив > Кухонные "почему"......-2 |
Автор: innok 6.04.2009 - 07:19 |
ОЛЬГА1 Надеюсь, поможет, если надо - то переведу, просто сейчас - некогда. Beef, veal and lamb (pieces and whole cuts) - medium-rare 63°C (145°F) Beef, veal and lamb (pieces and whole cuts) - medium 71°C (160°F) Beef, veal and lamb (pieces and whole cuts) - well done 77°C (170°F Pork (pieces and whole cuts) 71°C (160°F) Poultry (e.g. chicken, turkey, duck) - pieces 74°C (165°F) Poultry - whole 85°C (185°F) Ground meat and meat mixtures (e.g. burgers, sausages, meatballs, meatloaf, casseroles) - beef, veal, lamb and pork 71°C (160°F) Ground meat and meat mixtures - poultry 74°C (165°F) Egg dishes 74°C (165°F) Others (hot dogs, stuffing and leftovers) 74°C (165°F) А хлеб... я бы не стала с температурой заморачиваться. Для буханки среднего размера главное не открывать первые полчаса, а потом постучи по ней - пустой звук - значит, готoва. |