Версия для печати темы
Нажмите сюда для просмотра этой темы в оригинальном формате
Кулинарный форум Хорошей кухни > Кухни народов мира > Балканская Кухня.


Автор: DPK 30.08.2007 - 10:19
Цитата (Mariq @ 30.08.2007 - 01:58)
А при нас внясят от България сирене tongue.gif ,и чубрица вече се появи ,така че остава само суджук,завиждам. unsure.gif biggrin.gif

у нас досега не можех да открия бългаско сирене никъде, преди две години намерих съвсем случайно българско сирене, купих наведнъж 3 кг, ала хич не беше хубаво... само за баницата става, суджуците има навсякаде, за чубрицата - полошо, скоро намерих в един голям супермаркет "чабер", купих го, май че е чубрицата, поне мерише на същото, сирената други ги купувах - хич не са хубави, нито за печене стават, нито за ядене, вчера направих сирене по шопски, като се запече - по прилича на моцарелата... донесох две кутии от България - пазя ги сега само за ядене.

Powered by Invision Power Board (//www.invisionboard.com)
© Invision Power Services (//www.invisionpower.com)