Версия для печати темы
Нажмите сюда для просмотра этой темы в оригинальном формате
Кулинарный форум Хорошей кухни > Кухни народов мира > Индийская кухня


Автор: Malaitikka 12.07.2005 - 09:48
STORM

Гороховая мука у нас тут называется besan. Если ходишь в индийские магазинчики, то можешь спросить - бейсан.

Судя по описанию в интере, это мука из гороха нут.

Gram flour (also known as chana dall, chana flour, besan or chickpea flour) is an ingredient used in Indian cuisine. It basically consists of ground chickpeas, and it's used in various foods such as curries and bombay mix.

The chickpea, garbanzo bean, ceci bean or bengal gram (Cicer arietinum) is an edible pulse of the Leguminosae or Fabaceae family, subfamily Faboideae or Papilionoideae.

Powered by Invision Power Board (//www.invisionboard.com)
© Invision Power Services (//www.invisionpower.com)