Версия для печати темы
Нажмите сюда для просмотра этой темы в оригинальном формате |
Кулинарный форум Хорошей кухни > Архив > Украшение тортов |
Автор: Luna07 14.07.2004 - 22:33 |
Вот нашла рецепт етой пасты только перевести неможу. Девчонки кто может переведите пожалуста. Gum Paste Recipe 1 heaping Tablespoon Glucose 3 tablespoons warm water 1 tablespoon Gum-tex™ or tragacanth gum 1 lb. sifted confectioners' sugar (or more) Heat glucose and water till just warm. Mix Gum-tex with 1 cup of the sugar and add to glucose mixture. Mix well. Gradually knead in enough sugar until you have used about 3/4 pounnd. Gum paste handles best when aged, so store in a plastic bag at least overnight, then break off a piece and work in more sugar until pliable but not sticky. Always keep well-covered. Follow directions above for tinting and rolling out gum paste. |