Версия для печати темы
Нажмите сюда для просмотра этой темы в оригинальном формате
Кулинарный форум Хорошей кухни > Архив > Украшение тортов


Автор: Luna07 14.07.2004 - 22:33
Вот нашла рецепт етой пасты только перевести неможу. Девчонки кто может переведите пожалуста.

Gum Paste Recipe

1 heaping Tablespoon Glucose
3 tablespoons warm water
1 tablespoon Gum-tex™ or tragacanth gum
1 lb. sifted confectioners' sugar (or more)

Heat glucose and water till just warm. Mix Gum-tex with 1 cup of the sugar and add to glucose mixture. Mix well. Gradually knead in enough sugar until you have used about 3/4 pounnd.

Gum paste handles best when aged, so store in a plastic bag at least overnight, then break off a piece and work in more sugar until pliable but not sticky. Always keep well-covered. Follow directions above for tinting and rolling out gum paste.


Powered by Invision Power Board (//www.invisionboard.com)
© Invision Power Services (//www.invisionpower.com)