Версия для печати темы
Нажмите сюда для просмотра этой темы в оригинальном формате
Кулинарный форум Хорошей кухни > Архив > Кексы, маффины, брауниз-4


Автор: Jazzinitup 20.11.2005 - 12:05
Пошла поискала что е`то такое и с чем его едят.smile.gif) Интересно стало что за супер печь такая..И вот что вынашла(по английски ферштейн?)
"Thermal-Convectional Oven: Higher quality, better cooking performance, more even cooking throughout the oven cavity. The higher end ovens such as Gaggenau or Elan and Dacor will offer special accessories like cooking probes, pizza stones, rotisseries and more! Another feature to look for is the "hidden bake element". This enables you to use the lower 30% of your oven without concerns of burning the bottom of your cakes, pies and casseroles. (Shopper Beware! There are ovens claiming to be convection, but they really just have a fan moving air. Look for convection ovens with an additional heating element in the back of the oven with the fan; Known as pure convection or European convection.) "
По всему выходит что плита на сам деле должна быть супер клевая,если с етим самых обогревательным елементом на задней стенке,а так же должна все равномерно пропекать ,то есть изменять рецепты не требуется.
Я так понимаю в етой плите можно регулировать температуру режимами "выпечка" и прочая...или как?
Извиняюсь что я без совета,а так.
Добро пожаловать на форум!

Powered by Invision Power Board (//www.invisionboard.com)
© Invision Power Services (//www.invisionpower.com)